Don't go wasting your emotions

Godmorgon! Väldigt dålig uppdatering har det varit i helgen om jag får säga det själv. Jag har inte suttit vid datorn alls! Som jag skrev i fredags så var Jonis och Santi här, vi hade det supertrevligt! Hur kan det bli misslyckat med Ben & Jerry's, chips, cheddarpopcorn och Idol?! Nej just det.

Igår åkte Santi hem först. Sen åkte jag & Jonis hem till Frida, hon skulle ha tjejmiddag senare på kvällen. Vi hjälpte henne att handla och sen sminkade vi oss i en timme som några andra fjortisar. Hahah, men kul var det. Vid sju-tiden kom Julls, Vicks och Linnea också. Jag & Jonis hade dock lovat att vi skulle möta upp Patrik, Santi och några ettor i Rålis så vi åkte efter middagen. När vi väl kom dit så var det ingen där! Då var klockan mellan tio och halv elva. Vi ringde både Santi och Patrik och frågade vart fasen dom var någonstans. Då hade dom redan dragit! Dom kom dock tillbaka, men det hela blev väldigt misslyckat. Jag åkte hem med 23.50-bussen, vilket i och för sig var ganska skönt. Att komma hem tidigt alltså.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ta det lugnt antar jag. Jag borde plugga engelska också. Jag har tydligen engelskaprov på... ehh, jag vet inte vilken dag. Tisdag? Onsdag? Jag kommer inte ihåg.

Förresten, den nya New Moon-trailern läckte ut igår! Jag hann se den!!! Den kommer dock släppas officiellt natten mellan idag och imorgon. Då kan jag lägga upp den här så ni också får se! :)

Kärlek,
Carro

0 kommentarer: